Realisasi APBDes 2018

Pleret 2, 15 Mei 2019 12:34:48 WIB
infoPleret-

Artikel Terkini

  • Jadwal Safari Tarawih Pemerintah Desa Pleret

    10 Mei 2019 18:28:36 WIB tsa
    Jadwal Safari Tarawih Pemerintah Desa Pleret
    infoPleret- Dalam rangka meningkatkan iman dan taqwa serta menjalin silaturahmi antar Pamong dan BPD Desa Pleret, Pemerintah Desa Pleret melaksanakan safari tarawih yang akan dimulai pada malam hari ini. Kegiatan safari tarawih dilaksanakan seminggu 3 kali di masing-masing pedukuhan yang digilir set... ..selengkapnya

  • Siraman Rohani

    10 Mei 2019 11:01:36 WIB tsa
    Siraman Rohani
    infoPleret- Pengajian Jumat esok pinongko gantine senam kang diadani deneng Pemerintah Kecamatan Pleret mapan ing Pendopo Kalurahan Wonolelo. Punggowo kang podo rawuh ing antarane TNI/POLRI, ASN se-Kecamatan Pleret soho Pamong Desa. Kang paring siraman rohani panjenengane Bapak Choiri, S.Ag pin... ..selengkapnya

  • Kenopo Podo Ditinggalake

    09 Mei 2019 10:09:32 WIB tsa
    Kenopo Podo Ditinggalake
    infoPleret- Acoro tv kang banget kebak pitutur malah Podo ora digatekake.TVRI saben wayah sore barengi wayah buko tayangan kang ngemot pitutur kanggone bocah malah ugo wong tuwo tumrap pandidike anak kanggo wektu iki, embuh mergo kakehan stasiun tv opo pancen perkembangan zaman kang wus akeh owah gi... ..selengkapnya

  • Pengaosan IGTKI Kecamatan Pleret

    09 Mei 2019 10:00:45 WIB tsa
    Pengaosan IGTKI Kecamatan Pleret
    infoPleret-Pengaosan Ramadhan kang ditindakake deneng ibu-ibu guru TK lan PAUD kang diimpun ing Ikatan Guru TK Sak Kecamatan Pleret kang dipandegani deneng Ibu Sri Gandini, S.Pd mapan ing Pendopo Kelurahan Pleret dino Kemis suryo kaping 9 Mei 2019. Sakdurunge siraman rohani kang bakal diaturke maran... ..selengkapnya

  • Sholat Tarawih

    08 Mei 2019 02:51:42 WIB tsa
    Sholat Tarawih
    infoPleret-  Waktu iku pentungan malem wengi kang kaping 3 Dino seloso Suryo kaping 7 Mei 2019 ing Mushola Amirul Ummah Keputren. Jamaah Podo nindakake sholat isa' berjamaah lan diterusake sholat taraweh, wektu iku Imam bapak Suparto trep Karo jadwal kang wus kacetho deneng pengurus Mushol... ..selengkapnya

Layanan Mandiri


Silakan datang / hubungi perangkat Desa untuk mendapatkan kode PIN Anda.

Masukkan NIK dan PIN!

Komentar Terkini

Media Sosial

FacebookTwitterGoogle PlussYoutubeInstagram

Statistik Kunjungan

Hari ini
Kemarin
Jumlah pengunjung

Kalender

Info Disdukcapil

Info Dikdukcapil

Silahkan kunjungi Facebook Dikdukcapil

music

Lokasi Pleret

tampilkan dalam peta lebih besar