Realisasi APBDes 2018

Pleret 2, 15 Mei 2019 12:34:48 WIB
infoPleret-

Artikel Terkini

  • Sengkut Gumbregut

    15 Mei 2019 09:00:26 WIB Ringga
    Sengkut Gumbregut
    infoPleret- Pengelola papan wisata Banyu Kencono ing tlatah pedukuhan Karet kang dipimpin Bapak Iswanto, S.Ag katon sengkut rikolo nindakake dandan-dandan papan wisata rikolo dino Seloso suryo kaping 14 wulan Mei 2019. Karono ing sasi poso mulo podho ditindakake ing wilayah dalu. Semangat e para pen... ..selengkapnya

  • Tilik Wargo

    14 Mei 2019 04:13:17 WIB tsa
    Tilik Wargo
    infoPleret-  Puteran ingkang kaping 2 tarweh keliling punggowo desa Pleret Soho BPD rikolo Dino Senin Suryo kaping 12 Wulan Mei 2019. Mapan ing masjid Ar-rahmat Tambalan pedukuhanTrayeman. Sakbakdane sholat isa' lah tarweh kang jumeneng pinongko imam bapak H. Muhyiddin sarto lampaing acoro... ..selengkapnya

  • Sugeng Tindak Mbah Rosiyah

    14 Mei 2019 04:10:44 WIB tsa
    Sugeng Tindak Mbah Rosiyah
    infoPleret-  Kaleres dinten Senin pon, Suryo kaping 12 Wulan Mei 2019. Simbah Rosiyah Puput yuswo kirang langkung 84 tahun. Wargo masyarakat desa Pleret umumipun mratelakake kelangan sosok piyantun kang banget murakapi mungguheng keluargo kang darbe anak cilik. Amergo kegowo Soko pakaryane... ..selengkapnya

  • Buko Bareng Punggowo

    12 Mei 2019 22:17:43 WIB Ringga
    Buko Bareng Punggowo
    infoPleret- Meneri Dino Minggu Suryo kaping 12 Wulan Mei 2019 punggowo kalurahan, BPD, wakil PKK, Karang Taruna lan Tokoh Masyarakat sak pejagong ing Bale Ayu kanthi Katon kebak semangat. Acoro diwiwiti Soko jam 16 utowo 4 sore sinambi nunggu saate buko Poso, lurah desa Pleret H. Nurman Afandi ... ..selengkapnya

  • Tilik Wargo Bakda Sholat Tarawih

    12 Mei 2019 22:15:41 WIB Ringga
    Tilik Wargo Bakda Sholat Tarawih
    infoPleret- Mbarengi terweh bareng punggowo desa Pleret Lan lkd ing dino Jum'at Suryo kaping 10 Wulang Mey 2019. Jumeneng pinongko imam bapak sholehudin Ono ing Mushola Adzakirin RT 004 pedukuhan Gunungan lumampah kanthi hikmat lan tertib nganti rampung. Sakpurnaning ibadah bapak lurah desa Ple... ..selengkapnya

Komentar Terkini

Media Sosial

FacebookTwitterGoogle PlussYoutubeInstagram

Statistik Kunjungan

Hari ini
Kemarin
Jumlah pengunjung

Kalender

Info Disdukcapil

Info Dikdukcapil

Silahkan kunjungi Facebook Dikdukcapil

music

Lokasi Pleret

tampilkan dalam peta lebih besar